Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק:
5 כוסות סולת
2 כוסות קמח
2 מחמאה או חמאה 400 גרם או מרגרינה בלי מלח.
1 אבקת אפיה
4 כפות מי ורדים
1 כוס מים ואם צריך עוד מעט מוסיפים
קורט מלח תוסיפו
הבצק צריך להיות רך לתת לו לנוח מכוסה בניילון שעתיים ..בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖

למילוי של הפיסטוק והאגוזים

200 גרם פיסטוק קצוץ
כף קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
150 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה / נטורינה מומסת
לעבד הכול ביחד .
גם לאגוזים אותו דבר 🔥
אפייה 180 רגיל 20 דקות

מעמול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים