לבצק:
5 כוסות סולת
2 כוסות קמח
2 מחמאה או חמאה 400 גרם או מרגרינה בלי מלח.
1 אבקת אפיה
4 כפות מי ורדים
1 כוס מים ואם צריך עוד מעט מוסיפים
קורט מלח תוסיפו
הבצק צריך להיות רך לתת לו לנוח מכוסה בניילון שעתיים ..בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖
למילוי של הפיסטוק והאגוזים
200 גרם פיסטוק קצוץ
כף קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
150 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה / נטורינה מומסת
לעבד הכול ביחד .
גם לאגוזים אותו דבר 🔥
אפייה 180 רגיל 20 דקות