Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק
4 כוסות סולת
2 כוסות קמח
2 מחמאה או חמאה/מרגרינה בלי מלח
1 אבקת אפיה
4 כפות מיי ורדים
חצי כוס מים אם צריך עוד מעט מים תוסיפו הבצק צריך להיות רך

בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖

למילוי של הפיסטוק והאגוזים .
200 גרם פיסטוק קצוץ
כף קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
150 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה / נטורינה מומסת
לעבד הכול ביחד .
* גם לאגוזים אותו דבר

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מעמול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים