Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
לקציצות..
חצי קילו בשר טחון.
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף..
בהרט.
פירורי לחם.
2 כפות שמן..

לרוטב..
בצל קצוץ.
3 שיני שום קצוצות.
פלפל אדום חתוך לרצועות.
3 עגבניות קצוצות או מגוררות..
רסק עגבניות קטן.
עלי סלרי קצוצים.
מעט שמן.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף…
פפריקה מתוקה
2 חצילים גדולים.
2ביצים.
כף רסק..
קמח..

ההכנה
לערבב את כל חומרי הקציצות ולשים במקרר לחצי שעה…
לפרוס את החצילים לעיגולים וכל עיגול לחתוך לא עד הסוך כמו לכריך…
להמליח את החצילים ולהניח במסננת לשעה להגרת נוזלים…
לייבש טוב…

לעשות קציצות שטוחות ולמלא את החצילים…
בקערה אחת לשים קמח..
בקערה שניה 2 ביצים עם כף רסק…
לטבול את החצילים בקמח ואחר כך בביצה ולטגן בשמן חם…להוציא לניר סופג…

בסיר רחב להזהיב בצל קצוץ במעט שמן להוסיף את שיני השום ולהזהיב…להוסיך את רצועות הפלפל ולהזהיב טוב..להוסיך עגבניות רסק עגבניות עלי סלרי תבלינים לכסות במים ולבשל רבע שעה…להוסיך את החצילים ולבשל על להבה נמוכה 30 דקות…לתקן טעמים אם חסר נוזלים להוסיף..

מפרום חצילים ברוטב עגבניות
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים