Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
1 כרובית חתוכה לפרחים

לתערובת הבשר :
500 גרם בשר טחון
1 ביצה
2 פרוסות לחם רטוב (לסחוט ולפורר)
1 בצל מגורד
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

תבלינים :
מעט מלח ופלפל שחור
חצי כפית בהרט
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה .
מערבבים את כל מרכיבי המילוי

לציפוי לפני הטיגון:
2 ביצים
2 כפות מים
1 כפית רסק עגבניות מערבבים היטב !
1 כוס קמח לציפוי

אופן הכנה :
לוקחים כל פרח כרובית וחותכים בעזרת סכין באמצע אבל לא עד הסוף !יוצרים מעין כיס ..
ממלאים כל פרח כרובית בכף בשר טחון
טובלים אותם בקמח
אחר כך טובלים בביצה
ומטגנים בשמן עמוק !
מכינים רוטב אדום ומוסיפים את הכרוביות לרוטב .

לרוטב :
2 כפות שמן קנולה
כף גדושה פפריקה
5 שיני שום כתושות
רבע כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
רבע כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
בערך כוס וחצי מים להרתיח כמה דקות .
לשים את הכרוביות המטוגנות ברוטב ולבשל בערך 30-40 דקות
אסתי 😋

מתכון כתוב + סרטון להכנת מפרום כרובית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים