Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקחת על חצי קילו בשר טחון טרי עם קצת כבש לשים בקערה ,לקחת בצל בינוני למי שיש מג'ימקס קטן לקצוץ קצוץ ,
לשטוף חבילת פטרוזיליה ללא גבעולים לקצוץ קצוץ ,
לקחת חבילת כוסברה טרייה לקצוץ קצוץ ,
לטבל עם פלפל שחור ו2 וחצי כפות שטוחות אבקת בטעם עוף
מי שרוצה יכול להוסיף חצי כפית בהרת לעסות הכל ,אנחנו ממלאים עם כרובית ,חצילים ,תפוחי אדמה ,ארטישוקים ,
בקערה אחת לשים קמח ,לכמות כזו לשים 6 ביצים 3 כפות גדושות של רסק עגבניות וקצת מים ממש טיפה לערבב עם מזלג את הירקות לחתוך כמו סנוויץ לא עבה מדיי ,
לקחת קערת קמח ,וקערה עם 6 ביצים 3 כפות רסק עגבניות גדושות טיפונת מים מהברז לערבב ,לשים קודם בקמח טוב טוב מכל כיוון ואז בביצים ,
לחמם מחבת עם שמן לא עמוקה עד הסוף ולטגן לשים בצד על תבנית חד פעמית עם נייר אפיה ונייר סופג לתת לזה להיתקרר לחלק ולהקפיא
להמשך הרוטב לקחת בצל טרי בינוני לחתוך לקוביות קטנות לטגן בצד לחתוך לעיגולים בינוניים קישואים ,תפוחי אדמה ,גזר אני לוקחת מכל ירק 2 להוסיף לבצל לערבב לסדר מעל את המפרום ,
בקערה לשים כף גדושה של רסק פלפל שחור מעל מים רותחים לערבב לשים על המפרום לבשל כ3/4 שעה על חום נמוך על הגז

יוצא מדהים לצד קוסקוס טרי

בהצלחה ❤

מפרום_מתכון של אביטל עוזיאל
אביטל עוזיאלספר המתכונים של
מתכון של

אביטל עוזיאל

2 מתכונים