Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
4 מצות חצויות
למילוי :
2 תפוח אדמה מבושל
3 ביצים קשות
מעט גרידת לימון
כפית עריסה
מלח פלפל
מעט בצל ירוק קצוץ
2 קופסאות טונה
חותכים את תפוח אדמה והביצים הקשות לקוביות מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב

אופן הכנה :
מרטיבים מצות
משאירים למנוחה חצי שעה מכוסה
חוצים כל מצה ל 2
שמים כף מהמילוי
מגלגלים מורחים מעט ביצה בקצה להדביק את המצה שלא יפתח בטיגון
מורחים ביצה ומצפים בפירורי מצה ומטגנים בשמן עמוק .
אסתי ❤️

מצה מטוגנת במילוי פריקסה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

293 מתכונים