מתכון מצוין למי שאוהב בצך פריך גם לאחר מספר ימים עדיין כאילו נאפה היום
חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח רגיל
2 שקיות א. אפיה
350 גר מרגרינה רכה מאוד
1/3 כוס שמן
1.1/2 כוס מים
1 כף שטוחה מלח
*** כוסות מדידה
אופן ההכנה :
פשוט מאוד לתוך קערה להכניס את החומרים , ללוש עד לקבלת בצק אחיד…..
**** ההמלצה שלי , לקחת כדור קטן של הבצק לטבול בשומשום ולעצב את הצורה שבוחרים ..
(השיטה הזו מחדירה את השומשום לתוך הבצק ואין צורך לטבול בביצה)…….
לאפות ב-170 מעלות רצוי בטורבו ….כ-10 דקות ..עד להזהבה