Share with:


חלבי

אופן הכנה

למקצפת
5 חלבונים
1 ורבע כוסות סוכר
2 ורבע כוסות קוקוס

הכנה
להקציף חלבונים, בהדרגה להוסיף סוכר לקבלת קצף יציב.
בתנועת קיפול להוסיף קוקוס ולאחד.
לתבנית 26 משומנת לשפוך את הבלילה לישר בעזרת לקקן.
אפייה ב180 עד להזהבה קלה ולקרר.
להעביר שקף מסביב( לא חובה)

למוס שוקולד
2 כפות סוכר
1 כפית נס קפה רגיל
100 גר חמאה/ לפרווה מחמאה
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 קופסא אינסטנט פודינג

הכנה
להמיס שוקולד מריר, נסקפה,חמאה וסוכר לבלילה אחידה.
להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
לאחד בין שתי הבלילות. להניח מעל המקצפת.להשאיר להתייצבות לילה במקרר.

ציפוי( לא חובה)
100 גר שוקולד לבן
4 כפות שמנת מתוקה
להמיס במיקרו ולשפוך מעל העוגה.

קישוט
כיד הדמיון.
אפשר לפזר קקאו לא ממותק במקום שוקולד לבן…..

מקצפת קוקוס במוס שוקולד ללא גילטין וללא חלמונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים