Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם סולת
180 גרם קמח מנופה
מעט מלח
חצי כפית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
30 גרם נטורינה
מיי ורדים למי שאוהב
כוס ורבע מיץ תפוזים סחוט טרי
מלית של התמרים :
700 גרם תמרים טחונים
רבע כוס שמן
2 כפיות קינמון חצי כפית ציפורן
חצי כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה מקרוד :
מחלקים את הבצק לשלוש .
פותחים חלק אחד מורחים ממרח תמרים .
פותחים חלק השני מניחים על התמרים מורחים ממרח תמרים .
פותחים את החלק השלישי.
חותכים איך שאתם רוצים מקשטים כל חתיכה .אופים 180 מעלות עד הזהבה .
אחרי האפייה יוצקים סירופ .בהצלחה

מקרוד בסגנון אחר 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים