Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג סולת
1 כוס קמח ועוד כף
1 כוס שמן חם
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים
כוס שתיה חמה בינוני

מילוי:
1 קופסה של ממר תמרים
לאוהבי הקינמון אפשר להוסיף חצי כפית קינמון לעיסת התמרים.

הכנת הדבש:
4 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון ופרוסה של לימון

אופן ההכנה:
לשים בקערה סולת לחמם את השמן היטב ולערבב עם הסולת אחרי שכל הסולת עטוף בשמן להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים.
לעבוד במהירות שהבצק לא יתייבש

להכנה:
לחלק את הבצק ל- 4
לרדד בין 2 ניירות אפיה
לשים את התמרים ולגלגל לרולדה ולפרוס.
לטגן בשמן עמוק וחם על אש בינונית
לקרר ולטבול בדבש.

הכנת הדבש :
סוכר ומים לערבב לבשל בערך 20 דקות להוסיף רבע כוס מיץ לימון .
בהצלחה ענת מתוקלי .
להזמנות בוואטסאפ 0528590448 קרית גת

מתכוןמתכון

מקרוד מעולה_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

14 מתכונים