מקרוני בשילוב רצועות חזה הודו עם ירקות מוקפצים ברוטב חרדל ומיונז – ארוחת צהריים טעימה, קלה ומהירה להכנה
מקרוני – שקית (500 גרם)
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לבישול המקרוני.
בצל – יחידה בינונית בצל סגול.
בצל ירוק – 3 יחידות בינוניות עלים + בצלים.
פלפל ירוק – יחידה בינונית
כרוב – רבע יחידה בינונית
חזה הודו – 300 גרם, חתוך לרצועות.
שמן זית – 4 כפות לטיגון.
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פפריקה – כפית שטוחה, לפי הטעם.
מיונז אמיתי – 2 כפות
חרדל – כף
מים – 2 כפות
מים – לפי הצורך
הכנה:
1. לבשל את המקרוני במשך כ- 10 דקןת במי מלח ולסנן.
2. לחתוך את כל הירקות.
3. לטגן את רצועות חזה ההודו בשמן הזית עד להזהבה, להוסיף את הירקות, להמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות ולתבל בתבלינים.
4. בקערה להכין את הרוטב: לשים את המיונז, החרדל והמים ולערבב.
5 בהגשה לשים את המקרוני, מעל לשים את חזה ההודו והירקות, ואת הרוטב לטפטף מעל או לשים בצד.