Share with:


פרווה

אופן הכנה

לשים בסיר גדול..
4 שיני שום כתושות
4 כפות שמן קנולה
2:כפות פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
כפית מחוקה מלח
כף מרק עוף
2 כפות סילאן או סוכר
2 כפות גדושות רסק עגבניות
לחמם את הכל דקה שתיים על הגז ..להוסיף שקית מקרוני
ולהוסיף מים רותחים סנטימטר שתיים מעל המקרוני .כשזה מתחיל לבעבע סוגרים מכסה מנמיכים להבה ומבשלים כ 8 דקות בהתאם לסוג הפסטה..כל פסטה יש לה את זמן הבישול שלה אחרי 8 דקות מכבים .משאירים סגור כ 5 דקות מערבבים וזה מוכן באהבה אסתי 😋

מקרוני פסטה בסיר אחד_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים