Share with:


פרווה

אופן הכנה

למעטפת :
קילו שקד (חלוט, שטוף ומיובש) לא אבקת שקדים ולא שקד טחון מולבן מוכן קנוי.🥴🙄
חצי קילו סוכר (לא אבקת סוכר)
גרידת לימון שלם
צבעי מאכל ירוק צהוב וורוד.
קורצנים בהתאם.

למילוי:
חצי קילו פיסטוק לא קלוי
חצי כוס גלוקוזה
3 כפות דבש
לטחון את הפיסטוק, לחמם את הגלוקוזה, להוסיף את הדבש, יד שיהפוך לנוזל, לכבות את הגז להוסיף את הפיסטוק הטחון לערבב לעטוף להכניס למקרר חצי שעה.
להוציא, ליצור כדורים במשקל 10 גרם.

למרציפן:
לטחון ביחד את השקדים לימון והסוכר
במטחנת בשר כמה שיותר פעמים עד שייתקבל מרקם חלק מאוד.
לא פעם פעמיים, המרקם של המרציפן חייב להיות חלק מאוד.
אם המרקם יבש, להוסיף טיפות מיץ לימון.
לעטוף לשמור במקום חמים לפחות שעה.
לחלק את המרציפן לשלוש.
להוסיף טיפת צבע בזהירות עם הצבעים מאכל.
ללוש הייטב ולעטוף לעוד רבע שעה.
לתת לשומן של השקד לפתוח את הצבע.
ליצור כדורים במשקל כולל של 15 גרם כל אחד
לקחת מכל צבע .
ליצור קובה, להכניס את הפיסטוק ולעטוף עם מרציפן
לגלגל טוב ואז לקרוץ עם קורצן.
לשמור במקרר בקופסא אטומה

מתכוןמתכון