Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם שקדים טחונים
יש להוסיף כמה שקדים מרים

הכנת סירוף
1 כוס סוכר
1/3 כוס מים
1 כפית לימון

מבשלים את הסוכר עם המים על להבה נמוכה כחצי שעה עד לקבלת סירוף שנדבק ביד ..
מוסיפים את השקדים
עוטפים בנילון נצמד ומקררים ללילה ..
מוצאים וצובעים
מורידים את החרצן מהתמר ומגלגלים את המרציפן
חותכים לחתיכות בגודל התמר
מצמידים לתוך התמר
לוקחים קורצן וקורצים צורה
טובלים בסוכר
שמים במנגט

ניתן גם במקום תמר להצמיד חצאי אגוזים לגליל קטן של מרציפן..

מרציפן -תמר ממולא במרציפן ואגוזים
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים