1 כוס אורז (לשטוף ולסנן)
כ- 8 כוסות מים
4 כפות שמן
1 כף מרק עוף
1 כפית פלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות מרוכז.
לקציצות:
רבע קילו בשר
1 בצל (בינוני) מגורד
לתבל במרק עוף/ מלח ופלפל שחור
צרור פטרוזיליה קצוצה
לערבב וליצור קציצות קטנות
ההכנה:
בסיר יש לשים את האורז עם המים (מים חמים) והשמן לתבל במרק עוף ופלפל שחור, רסק עגבניות.
להביא לרתיחה של חצי שעה לטעום טעמים ולשפר.
מידי פעם לערבב שלא יווצר גושים
באם חסר מים יש להוסיף לפי הצורך בסמיכות שרוצים.
להוסיף את הקציצות בשלב בו האורז חצי מוכן ולהמשיך לבשל על אש בינונית.
עם מכסה (חצי סגור)