Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 בצל מגורד
2 גזרים בינונים מגורדים
כוס איטריות
כוס פתיתי כרובית
2 כפות בורגול דק
ההכנה
מחממים סיר
עם כף שמן
מוסיפים את הבצל
לטיגון קצר2-3 דקות
מוסיפים את הגזר
מערבבים כ5 דקות
מתבלים ב..
כף אבקת מרק
חצי כף שום כתוש
חצי כף חוואיג
מערבבים כדקה
מוסיפים מים
בגובה הירקות
מגיעים לרתיחה
מכסיםומבשלים כ10 דקות
מוסיפים את
האיטריות והבורגול
מוסיפים כליטר מים
מרתיחים ומנמיכים את האש ומכסים
מבשלים כ10 דקות

מרק גזר עם נגיעות פתיתי כרובית.איטריות ובורגול דק
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.