בסיר מרק מאדים/מטגנים בצל אחד עד הזהבה קלה ומוסיפים
כוס עדשים ירוקות מושרות,
כוס חומוס מושרה ומבושל,
2 גבעולי סלרי עלים וגבעולים קצוצים,
4 עגבניות בשלות אדומות מגוררות,
כוסברה קצוצה.
מוסיפים תבלינים – מלח כורכום, חוויג' ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומנמיכים לבעבוע קל. לאחר כ3/4 שעה לערך מוסיפים מיץ מלימון אחד, כוס מים קרים שמעורבבים בו היטב רבע כוס קמח וכוס אחד של איטריות דקות,
מערבבים היטב בתוך הסיר מרק ומבשלים עוד כעשר דקות עם ערבוב מידי פעם
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖