Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

מתכון למרק חרירה

2 כוסות חומוס מושרה לילה ומורתח
כוס עדשים מורתחים
בשר מרתיחה וחותחת

ההכנה-
מטגנת בצל גדול
מוסיפה 2 עגבניות מגורדות או קצוצות דק.
בשר. חומוס. ועדשים
נותנת רתיחה טובה
מוסיפה כרפס(סלרי)
פטרוזיליה. וכוסברה
חופן מכל דבר
מוסיפה מים ותבלינים
מלח. פלפל שחור. כרכום.וכמון לימון אחד סחוט
מבשלת כשעתיים ( עד שהבשר מוכן).
מוסיפה חופן אטריות
3 כפות קמח עם כוס מים
מערבבת הייטב .
(שלא יהיו גושים)
ומסמיכה את המרק.
רתיחה טובה ומכבה.
אפשר פרווה ללא בשר

מרק חרירה עם בשר _מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים