Share with:


פרווה

אופן הכנה

להשרות בקערה
עם מים רותחים כשעה
לסנן ולשטוף
3/4 כוס חומוס
3/4 כוס עדשים ירוקות

כוס איטריות דקות
3 שיני שום קצוצים
3/4 כוס עגבניות
חתוכות לקוביות
2 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס שמן זית
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור פטרוזליה
מיץ מלימון אחד
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פילפל לבן
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
2 כפות אבקת מרק פרווה

לרביחה
2 כפות קמח
1/2 כוס מים

הכנה
בסיר מחממים את השמן זית ושמים את הבצל מטגנים ל3 דקות
להוסיף את החומוס.העדשים.ואת העגבניות והסלרי
לערבב כ5 דקות
להוסיף את השום לסיר
ןלתבל בפפריקה .כורכום ופילפל .לערבב יחד כ 5 דקות נוספות
להוסיף את הירק
לערבב 2 דקות
להוסיף 2 ליטר מים
לתבל במרק עוף
להרתיח לכסות ולבשל במשך 50 דקות על אש נמוכה.
להכין את הרביחה מהקמח והמים לערבב טוב שלא יהיו גושים
להוסיף לסיר תוך
כדי עירבוב

להוסיף את הכמון
ולבשל 10 דקות נוספות
להוסיף את האיטריות והלימון
לבשל 10 דקות נוספות
לכבות את האש
בתאבון

מרק חרירה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים