1בצל בינוני קצוץ
1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות
1 תפו'א חתוך לקוביות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
3 גבעולים של כרפס קצוצים
2 גבעולים של סלק
3 שיני שום קצוצים
2 כפות מרק עוף
1כף חוואייג
1/2 כף פלפל אנגלי
כמה עלים של כרפס
וסלק קצוצים
כוס וחצי גריסי פנינה שטופים
בסיר מטגנים את הבצל
לאחר מכן מוסיפים את הירקות ומאדים כ5 דקות
מוסיפים את הגריסים וממשיכים באידוי 5 דקות
מוסיפים מים רתוחים שיכסה את הירקות והגריסים
מוסיפים את העגבניות
מוסיפים את התבלינים
מרתיחים מנמיכים את האש ומכסים חלקית
עם מיכסה ל40 דקות
אם צריךלהוסיף מיים מוסיפים עוד מים רתוחים
בתאבון