כוס גריסי פנינה
1 בצל
2 קישואים
1 גזר
3 גבעולי סלרי
חתיכת דלעת
3 פירחי כרובית שהושרו במים רותחים וסוננו
עלי סלרי
עלי שמיר
עלי פטרוזליה
לקצוץ את כל
הירקות לקוביות
ואת העלים לקצץ
בסיר מחממים שמן
מאדים את הבצל ל3 דקות
מוסיפים את גבעולי הסלרי
מאדים 2 דקות נוספות
שמים מים בגובה הירקות
מבשלים כ5 דקות
להוסיף את שאר הירקות
חוץ מהירק ו גריסי הפנינה
מערבבים 3 דקות
מתבלים
2 כפות אבקת מרק
חצי כף כורכום
רבע כפית כמון
לערבב 2 דקות
להוסיף מים מהברז
לתת רתיחה
ועל אש נמוכה 40 דקות
מוסיפים את העלים והגריסים ומערבבים
מבשלים 20 דקות נוספות