Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 בצל
1 עגבניה
כ4 גזרים
חתיכה של כרוב
5-6 עלי סלרי
את כל הירקות קוצצים
ההכנה
מחממים סיר עם כף שמן
מוסיפים את הבצל
מטגנים עד הזהבה
מוסיפים את העגבניה והגזר ומערבבים
כ5 דקות
מוסיפים את הגזר
מערבבים 2-3 דקות נוספות
מתבלים ב
חצי כף מלח
חצי כף כורכום
רבע כף כמון
רבע כף פלפל לבן
חצי כף שום כתוש
מערבבים היטב
למס דקות
מוסיפים כ6 כוסות מים(כוס זכוכית)
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את הגז
ומכסים את הסיר
מבשלים כ20 דקות
מוסיפים את עלי הסלרי
מבשלים 10 דקות נוספות
מכבים ונותנים למרק להתקרר קצת
טוחנים את המרק
במוט בלנדר מס' דקות

מרק ירקות (טחון)
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים