פרחי כרובית
קולרבי חתוך לקוביות
גזר חתוך לרצועות
כרוב חתוך
סלרי
כוזברה
פטרוזיליה
שמיר
ומקלות חתוכים כמו בתמונה מחצי סלק אדום .
2 בצלים קצוצים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות .
3 חלקי עוף לפי בחירתכם בשביל הטעמים .
2 כפות שמן זית
תיבול :
מלח לפי טעם
כפית פילפל גרוס
חצי כפית חאוואג (לא חובה )
חצי כפית כורכום (בריא מאוד )
2 כפות שיבולת שועל להסמכה .
כף גדושה אבקת מרק עוף דל נתרן ( מחנות טבע אבל לא חובה ) הכנה :
לחמם את השמן בסיר המרק להקפיץ את כל התערובת ירקות עם השמן להוסיף מים לגובה 3/4 מהירקות להביא לרתיחה להוסיף את כל חומרי התיבול לבשל עד שיהירקות מתרככים .
להוציא חצי כמות מהירקות עם חלקי העוף לצד בכלי .
להוסיף את שיבולת השועל לערבב להביא לרתיחה כמה דקות .
לכבות לקחת בלנדר מוט ולטחון .
אחר כך להוסיף את הירקות שהשארתם בצד עם חלקי העוף ולהוסיף למרק …