Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרק ירקות עם נקניקיות צ'וריסו

מרכיבים:
1 קישוא חתוך טרי לקוביות
2 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות
4 תפוחי-אדמה אדומים מקולפים וחתוכים לקוביות
2 בצלים יבשים בינוניים חתוכים גס
1 קופסת שימורי פטריות חתוכות דק
1 חבילת נקנקיות צ'וריסו יחיעם חתוכים בגודל שאוהבים – 3 נקניקיות בחבילה, 280 גרם
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
1.5 ליטר מים פושרים
1 כף כורכום
פלפל שחור לפי הטעם

ההכנה:
1. מחממים סיר בישול על חום כיריים גבוה, ומכניסים את כל מרכיבי המרק, יוצקים את המים הפושרים, מערבבים הכל ומביאים לרתיחה.

2. מנמיכים את חום הכיריים לבינוני, מכסים את הסיר עם המכסה לחצי סגירה ומבשלים עד שהכל מרכך והנוזלים גם הצטמצמו ונספגו בירקות ובנקניקיות.
מערבבים, טועמים בזהירות ומתקנים תיבול.

3. מכבים את הכיריים וסוגרים את מכסה הסיר לחלוטין על הסיר ומשאירים למנוחה קלה.

4. מגישים בצלחת עמוקה או קערת מרק בכיף ובהנאה. בתאבון

מרק ירקות עם נקניקיות צ'וריסו
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים