1 בצל קצוץ
כוס חומוס שהושרה
3 קישואים בינוניים
2 גזרים
דלעת
3 תפוחי אדמה
2 גבעולי סלרי קצוצים
כמה עלי סלרי
כמה פירחי כרובית שהושרתה במים רותחים
כרוב לבן
את כל הירקות
חותכים לקוביות
בסיר מחממים שמן ומאדים את הבצל 2/3 דקות.מוסיפים את החומוס וגבעולי הסלרי.ממשיכים באידוי במשך 5 דקות.
מוסיפים מים רתוחים בגובה הירקות .שמים קורט מלח ומבשלים 20 דקות.מוסיפים את שאר הירקות ועלי הסלרי
מוסיפים עוד מים רתוחים
ומתבלים במרק עוף כורכום ופילפל לבן
מכסים ומנמיכים את הגז
למשך 40/50 דקות