Share with:


צמחוני

אופן הכנה

1 בצל גדול קצוץ
3 גבעולי סלרי חתוכים דק עלים של סלרי קצוצים
עלים של פטרוזיליה קצוצים
כוס סולת
6 שיני שום קצוצים
כף כורכום
2 כפות אבקת מרק
מיץ מלימון אחד

בסיר מחממים שמן
ומטגנים את הבצל
והכרפס 3 דקות
להוסיף את הסולת
ואת התבלינים והשום ולערבב למשך 5 דקות
להוסיף 2 ליטר מים
לבשל כ20 דקות
להוסיף את הלימון
ואת העלים הקצוצים
ולבשל 10 דקות נוספות

מרק סולת
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים