Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון למרק :
2 בצלים
1 ראש שום
300 גרם עדשים אדומות
2 גזרים .

לחתוך את הבצל השום והגזר לקוביות לטגן הכל ביחד עם מעט שמן .להוסיף מים ואת העדשים להביא לרתיחה .להוסיף 2 כפות פפריקה. 1 כפית כורכום.מלח .1 כף כמון .לבשל על אש קטנה 40 דקות ..בתאבון..

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מרק עדשים אדומות🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים