מתכון
2 כוסות (רגילות) עדשים אדומים.
שום .
כורכום.
מלח.
חצי כפית כמון.
מרק עוף.
כוסברה ירוקה .
2 כפות שמן….
אופן ההכנה;
לשטוף היטב את העדשים מספר פעמים עד שמקבלים מים צלולים …לצקת חצי סיר מים רגילים להוסיף את העדשים .לבשל על אש בינונית…
להסיר את הקצף שנוצר לאחר הרתיחה…
לאחר כ-20 דקות להוסיף מים לפי הצורך ..לפי כמות הסמיכות שאנו רוצים…
לחמם שמן במחבת להוסיף את השום לטגן מספר שניות ולהוסיף לסיר….
כמו כן להוסיף את שאר החומרים ….
לבשל כחצי שעה על אש נמוכה…..
(ניתן להוסיף בסוף חופן איטריות למרק) כמות התבלינים לפי הטעם)