Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס עדשים אחרי השריה
כוס אורז שטוף
בצל בינוני קצוץ
כמה עלי כוסברה קצוצה
2 כפות מרק עוף
כף פלפל שחור גרוס

 

בסיר
מטגנים את הבצל
מוסיפים את העדשים
מאדים ל2/3 דקות
מוסיפים 2 כוסות מים
ומביאים לרתיחה
ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה
מוסיפים את האורז
ועוד 2כוסות מים
ומתבלים במרק עוף והפילפל שחור גרוס והכוסברה
וממשיכים לבשל עד שהעדשים והאורז רכים

מרק עדשים ירוקות ואורז
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.