Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

משרים ל 10 דקות
2 כוסות עדשים כתומות
בקערה ומכסים במלא מים
ובנתיים

אני מטגנת

1 בצל גדול עד להזהבה אחר כך מוסיפה
חצי כפית כורכום
מעט מלח
קמצוץ פלפל לבן
כף מרק עוף

לסנן ולשטוף היטב את העדשים
מהמים
להוסיף את העדשים ולכסות במים רותחים
בערך 4 סנטים גובה מעל הירקות והעדשים
לבשל על אש בינונית כ 25 דקות בערך
לקראת הסוף להוסיף כוסברה

יאמי טעים בטירוף אסתי 😋

מרק עדשים כתומות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים