2 בצלים קצוצים עם 2 כפות שמן לטגן .
לחתוך בחותכן משונן או רגיל לחתוך לרצועות .
2 לפתות
4 תפא
8 גזרים
2 קולורבי
גבעולי סלרי מקולפים
חצי כוס עלי סלרי חצי כוס כוסברה מעט שמיר .
דלעת
3 קישואים
2 כוסות של חומוס מושרה מורתח פעמים ומסונן .
כרעיים עוף לכל סועד .
לטגן את הבצל להכניס את כל הירקות והעוף .
לשים מים פלפל שחור ו2-3 כפות כורכום .
להרתיח ולהוריד לחצי את האש למשך שעה וחצי .
לטבול עם מלח לטעמכם .
יש שמוסיפים פתיתים עגולים כף לסועד ( זה נקרא קוסקוס ניקיטוש )
הערה – לגבי קוסקוס בשר יש להוסיף חצי כרוב ובשר שריר ואף מח עצם .וכמובן לעשות קציצות בשר מפרום או בולט ..