Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

*משרים חומוס ועדשים במים לפחות 4 שעות.

מכינים אטריות דקיקות לפי הוראות היצרן.
שומרים את האטריות בקופסא.

מכינים רביכה מבצל קצוץ ,שמן ו3 כפות קמח .
מוסיפים את העדשים והחומוס ומבשלים עד שיתרככו
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
בצלחת שמים את האטריות.

מוסיפים על האטריות על המרק החם.
אם אוהבים מוסיפים גם שקדי מרק.

מרק עם עדשים וחומוס ♥_מתכון של מלכי מוספי
מלכי מוספיספר המתכונים של
מתכון של

מלכי מוספי

49 מתכונים