Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון⬇️
לציר הירקות
2 גזר, פטרוזיליה, סלרי, פלפל אנגלי, עלי דפנה, מלח, 3-4 שיני שום. להוסיף מים, להרתיח ולבשל כ-45 דקות. בזמן הזה מכינים החומרים למרק.
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, 4 סלסלאות פטריות מכמה סוגים. מומלץ להוסיף כרישה (לא שמתי ) 2 בצלים קצוצים.

מטגנים את הבצל. מי ששם כרישה, להוסיף לטיגון.
טיגון ארוך מכסה סגור ואש קטנה עד לקבלת בצל שקוף. לערבב מידי פעם ולהוסיף את כל הפטריות. לערבב, לבשל עד שהפטריות מוציאות נוזלים, מתרככות ומורידות נפח. מוסיפים הכל לציר הירקות, מוסיפים את תפוחי האדמה, 2 כפות אבקת מרק פטריות ואישיות 2 כפות אבקת מרק דגש. אני הכנתי בסיר גדול. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.בהצלחה ובתאבון 💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

מתכוןמתכון

מרק פטריות עשיר וססגוני_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים