Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

1 כוס קמח מצה
1 מים מהברז או כוס מי סודה
2 ביצים L
2 כפות שמן
חצי כפית מלח/ מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור.

לערבב עם מטרפה ידנית.
לתת לתערובת לנוח חצי שעה (מכוסה)
ליצור כדורים ולגלגל עם ידיים רטובות וליזרוק למרק.

למרק:
מטגנים בסיר 1 בצל בינוני קצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים גזר , קישואים, עלים של סלרי, מים חמים מתבלים ב: כורכום, אבקת מרק ופלפל שחור. מביאים לרתיחה טועמים ומשפרים טעמים
ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הירקות.
(ניתן להוסיף שוקיים/כנפיים ) כשהמרק מוכן, מניחים בפנים את כדורי הקניידלך
ומבשלים עוד כחצי שעה

מרק קניידלך💥_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

92 מתכונים