כוס שועית כוס חומוס מושרי במים קרים לכל הלילה ( אפשר לקנות שקית של סאנפלוס של חומוס ושעועית מוכנים הכי קל). בצל גדול קצוץ עגבניה גדולה חתוך לקוביות כפית גדושה רסק עגבניות חצי צרור כוסברה שני גזר חתוך חצי סלרי שני כפות שמן תבלינים פלפל שחור מרק עוף מלח כפית מכל דבר או לפ י הטעם. אופן ההכנה: לחמם את השמן להוסיף את הבצל לטגן עד הזהבה להוסיף את הירקות רסק עגבניות להסיף שמונה כוסות מים חמים להביא לרתיחה להוסיף תבלינים לטעום אם חסר לסגור את הסיר לבשל על אש גדולה שרתח להנמיך. בסוף הבישול לשים את כוסברה.