להכנת השעועית: | |
2 כוסות שעועית לבנה יבשה לאחר השרייה לילה במים | |
בשר בקר כמות שרוצים | |
3 כפות רסק עגבניות | |
1 כפית פפריקה אדומה | |
1 כפית כמון | |
1 בצל קצוץ | |
כף שום כתוש | |
1 כפית מרק עוף | |
מים לפי הצורך | |
כפית סחוג ירוק חריף (לא חייב אבל רצוי) | |
מעט שמן | |
** במידה ולא מוסיפים סחוג יש להוסיף כוסברה ירוקה לפי הטעם |
… ממש מומלץ וטעים על קוסקוס אמיתי
להכין קוסקוס כמו שכל אחת רגילה.
לשים את הבצל והבשר בתוך סיר לטגן מעט ומיד להוסיף את כל שאר החומרים , לבשל עד לריכוך הבשר
להוסיף מלח, לתבלן לפי הטעם