אמא ז"ל. לימדה אותי. איך
למדוד כמה שעועית צריך. תלוי במספר *האנשים. שאוכלים. *אז ככה..זה תקף לכל הקיטניות..לוקחים *בכף יד פתוחה. חופן. מלא מהקטניות זו מנה לאדם. .. לשים שעועית במים ולהשרות לילה. למחרת לשטוף ..בסיר *עמוק. .לטגן 2 בצל קצוץ .במעט שמן .להוסיף פפריקה אדומה .פלפל שחור 3 עגבניות מגורדות .לערבב .לבשל 6..7 *דקות *ולהוסיף 3 כפות רסק עגבניות לטגן מעט את הרסק עגבניות להוסיף מים חצי גובה סיר*להוסיף את השעועית מפה לא מכניסים כף ..רק *עם כף עץ .אפשר להוסיף עצמות מח אפשר בשר. אני הכנתי פרווה לכסות עם מכסה. ולבשל. .אחרי* רתיחה להנמיך להבה עד שהשעועית רכה ורק אז להוסיף מלח .לערבב ולהתענג.
בהצלחה💜 לאה💜