שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
מרכיבים
1 קופסת תירס שימורים מתוק של 550 גרם
1 כף סוכר
1 כף סויה
1 כפית שמן שומשום
1/4 כפית כורכום
1 כף מרק עוף פרווה או בשרי
1/2 כפית מלח
2 ביצים
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
לשים בסיר את התירס עם המים שלו להוסיף מים למלא 2 קופסאות של התירס ולהוסיף לסיר לבשל עשר דקות בערך להוציא חצי מכמות התירס לטחון ולהחזיר לסיר ,להוסיף את הסוכר,מלח,מרק עוף והסויה ולבשל עשר דקות ,לערבב את הקונפלור עם מעט מים ולהוסיף לסיר ולערבב היטב .
לקחת את הביצים ולערבב היטב עם מזלג ולהוסיף לסיר בזילוף ולבשל עוד כמה דקות ואז להוסיף את שמן השומשום .
להגיש עם חתיכות של בצל ירוק