חבילת תירס מופשרת
1 בצל מטוגן עם שמן זית
מים כ4 כוסות תלוי בסמיכות הרצויה
תבלינים כפית כורכום פלפל שחור כף גינגיר מגורד
2 כפות מרק עוף .
לאחר בישול של עשרים דקות לטחון את התירס בבלנדר או מעבד מזון ולהשאיר עשירית מהתירס שלם בסיר להחזיר לסיר להוסיף מים אם רוצים לעוד עשר דקות לבשל .
לקחת שני ביצים לערבב ולשפוך לתוך הסיר לאט כדי ליצור נטיפים .לסגור את האש
להוסיף בצל ירוק קצוץ כוסברה קצוצה ופלפל ירוק חריף למי שאוהב .מעט מלח .
יש האוהבים להוסיף סוויה .
בתיאבון