חומרים:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
200 גר שמנת חמוצה
2.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
לשיוש:
225 גר גבינת נפוליאון
400 גר מלית תפוחים וקינמון מוכנה(1 קופסא)
חצי כוס שוקולד ציפס מריר
ציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה,מוקצפת עם 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב,למרקם רך ולא קשה.
קישוט:
לא חובה,50 גר שוקולד מריר מומס.
הכנה::
תנור מחומם ל170 מעלות(לא טורבו)
תבנית 24/26עטופה בנייר אפייה בתחתית.
יש להקציף ביצים בשלמותם,לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן,ושמנת חמוצה.
לקפל חומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה.
בקערה נוספת לערבב את מרכיבי השיוש,לפי העין,לקחת חלק מהבלילה של העוגה,לערבב עד להטמעת החומרים,לשפוך מחצית ראשונה לתבנית,להוסיף את בלילת התפוחים והגבינה ולשיש בעזרת לקקן.
אפייה עד לקבלת קיסם מעט לח.
לקרר,לצפות בשמנת המתוקה,לזלף שוקולד מריר
באהבה/אורנה ועלני ❤❤❤❤❤