Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

מצרכים:
ל – 12 משולשים

חבילת טורטיות

700 גרם בשר טחון

2 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן

תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי

למריחה ביצה
שומשום

אופן ההכנה:
מזהיבים בצלים עם שמן עד להזהבה
מוציאים את הבצל המטוגן לכלי אחר ושומרים בצד .
מוסיפים את הבשר הטחון בסיר שהזהבנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט ומוסיפים תבלינים :
מעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי מתוק כףעד 2 כפות
לערבב היטב לקרר !

חותכים כל טורטיה לחצי ויוצרים כמעין קונוס ממלאים במעט מילוי מהדקים היטב ניתן להדביק את הקצבות במעט ביצה .
מורחים מעל ביצה מפזרים שומשום
ואופים בתנור בחום בינוני
בערך רבע שעה או עד להזהבה קלה

אסתי ❤️

משולשי טורטיה במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים