Posted by ירדנה ג'נאח on Saturday, August 8, 2020
תנור שחומם מראש ל 200 מעלות .
קילו קמח ,
כפית מלח
כף חומץ
מים בערך 2 וחצי ואם חסר אפשר להוסיף מעט לבצק נוח .
לחלק ל 10 כדורים להניח בתוך תבנית ולכסות בכוס וחצי שמן ללילה שלם במקרר .
להוציא מהמקרר שעה לפני פתיחת הבצק ובינתים להכין
200 בולגרית
200 צפתית
250 גבינה לבנה
כוס גבינה צהובה מגורדת או כל גבינה עולה על טעמכם האישי
חשוב :
כף קמח וחלבון. ( כף קמח והחלבון לערבב לתוך הגבינות )
את החלמון להשאיר לציפוי.
לפתוח כל כדור להכי דק שאפשר למלא לאורך הבצק גבינות ולגלגל לשבלול וכך הלאה .
לפתיחת הבצק יש להיעזר במעט שמן שבתוך התבנית שהשרנו את הכדורים.
למרוח חלמון ושומשום .
אפיה 200 מעלות לקריספיות הבורקס.