1 יחידה בשר ראש
2 וחצי כוסות מים
5 כפות שמן
2 יחידה פלפל גמבה
5 שן שום חתוך
2 כוס גרגירי חומוס
1 כוס קוסברה
3 יחידה פלפל יבש אפשר חריף
1 כף כמון
1 כפית מרק עוף
1 קורט מלח
1 כף פפריקה
הכנה
לבשל טוב את בשר הראש כשעה לישטוף אותו ולצננן ולחתוך.
בסיר לטגן עים 5 כפות שמן, 2 גמבות חתוכות עם 5 שיני שום פרוסות.
לערבב להוסיף כוס כוסברה טריה לערבב
להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים להוסיף חומוס סנפרוסט או מקופסא או חומוס שהיה מושרה לילה לתבל במלח, פלפל, פלפלים יבשים אדומים שהושרו במים חריפים או מתוקים, כף כמון, כפית מרק עוף פפריקה.
לערבב לתת לתבשיל להתבשל בישול על אש קטנה עד שהנוזלים ממש כמעט מתייבשים.
ואז להוסיף שוב חופן קוסברה.
המלצה שלי לא להוסיף הרבה מלח כי הבשר ראש מלוח מעצמו ..
והרי לכם התוצאה❗ בשר ראש פיקנטי שהוגש על מצע של קוסקוס או אורז מפנק😋
כל שנותר לי הוא לברך
"בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון"❗
מזמינה אתכם להצטרף לקבוצת
פאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה.
ליחצו על הקישור ואתם בפנים
לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים
הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים