לחתוך חציל לפרוסות ולהניח בצד❤ חצי קילו בשר טחון אדום מערבב עם חצי צרור פטרוזיליה ,חצי צרור כוסברה ,3 עלי כרפס ,2 בצלים והכל קצוץ לדק.לערבב עם רבע כפית פלפל שחור,כפית בהרט למפרום,ומלח.למלא את החצילים ולצפות בקמח ,ביצה וכפית רסק עגבניות .לערבב היטב ..ולטגן.תחתית : שאריות החצילים,2 עגבניות פרוסות,2 בצלים לרצועות ועלי כרפס .כף פפריקה בהריון כפית בהרט חצי כפית פלפל שחור ומלח .לטגן מעט ולים מעל ישר את החצילים.לפני בישול להוסיף חצימסיר גובה מים לתת רתיחה של 10 דקות ולהוריד לבישול איטי או להכניס לתנור על 160 מעלות כשעה שעה וחצי .הצבע שתקבלו יוצא שחום ומדהים.