פוקצ׳ה קצת יותר טעימה מהרגיל תשמעו זה משהו נדיר מיוחד
מאוד טעים בבקשה תהנו
מתכון /סיגלית ימין
חומרים לבצק
4 כוסות קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף סוכר
2 כפות שמן
כוס ורבע מים
חצי כפית מלח
ירקות מעל הפוקצה,
בצל אחד
חתוך לרצעות ארוכות פלפל ירוק אחד חתוך לרצעות ארכות
אחד גמבה שני סלסלות של פטריות כמה עלים של פטרוזיליה קצוץ
לשטוף ולחתוך את הירקות להניח בצד
2 כפות שמן לטגון
תבלנים ,
כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
טיפה מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
בקערת המיקסר שמים קמח שמרים
סוכר שמן כוס ורבע מים ונתחיל ללוש. נוסיף חצי כפית מלח ונמשיך ללוש שמונה דקות לבצק רך ונעים נוציא את הבצק ,נניח על צלוחית. נעטוף בניילון נצמד נחסה עם מגבת מעל להתפחה של. שעה וחצי
בינתיים במחבט על הגז נשים שתי כפות שמן נוסיף את הבצל נטגן טיפה נוסיף את הפטריות נמשיך לטגן נוסיף את הגמבה הפלפל הירוק את התבלינים ,נפל נפזר מעל פטרוזיליה נטעם עם חסר תבלינים לשפר אם צריך לפי הטעם ,כעבור שעה וחצי נחלק את הבצק לארבע בעזרת הידיים נפתח את הבצק לצורה עגולה נעשה בור קטן באמצע העיגול למלות את הירקות נניח על תבנית עם נייר אפיה, לעוד חצי שעה. התפחה. להבריש ביצה וסומסום מעל כעבור חצי שעה מחממים תנור על 200 מעלות אופים 15 20 דקות עד השחמה בתיאבון