Share with:


פרווה

אופן הכנה

https://www.facebook.com/100013044904006/videos/pcb.1127096767645864/932980853813403/?type=3&theater&ifg=1 https://www.facebook.com/100013044904006/videos/pcb.1127096767645864/932980463813442/?type=3&theater&ifg=1

פוקצ׳ה ‏קצת יותר טעימה ‏מהרגיל תשמעו זה משהו ‏נדיר מיוחד
מאוד טעים בבקשה תהנו

מתכון /סיגלית ימין

חומרים לבצק
4 כוסות קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף סוכר
2 כפות שמן
כוס ‏ורבע מים
חצי כפית מלח

ירקות מעל הפוקצה,
בצל אחד
‏חתוך ‏לרצעות ‏ארוכות ‏ פלפל ירוק ‏אחד חתוך לרצעות ארכות
אחד גמבה ‏שני ‏‏סלסלות של פטריות‏ ‏כמה עלים של ‏פטרוזיליה‏ קצוץ
לשטוף ולחתוך ‏את הירקות להניח בצד
2 כפות שמן לטגון

תבלנים ‏,
כפית פלפל שחור
‏כפית ‏מרק עוף
‏טיפה מלח לפי הטעם

אופן ההכנה ‏
בקערת המיקסר ‏ ‏שמים קמח שמרים
סוכר שמן כוס ורבע מים ונתחיל ללוש. נוסיף חצי כפית מלח ‏ונמשיך ללוש ‏שמונה דקות לבצק רך ונעים נוציא את הבצק ,נניח על צלוחית.‏ ‏נעטוף ‏בניילון נצמד ‏נחסה עם מגבת מעל להתפחה של. שעה וחצי ‏
בינתיים במחבט על הגז נשים שתי כפות שמן נוסיף את הבצל ‏נטגן טיפה נוסיף את הפטריות נמשיך לטגן ‏נוסיף את הגמבה הפלפל הירוק ‏את התבלינים ‏,נפל נפזר מעל פטרוזיליה ‏נטעם עם ‏חסר תבלינים לשפר ‏אם צריך לפי הטעם ‏,כעבור שעה וחצי ‏נחלק את הבצק לארבע בעזרת הידיים נפתח את הבצק לצורה עגולה ‏ ‏נעשה בור קטן ‏ ‏באמצע ‏העיגול למלות את הירקות נניח על תבנית עם נייר אפיה, ‏לעוד חצי שעה. התפחה. ‏ ‏להבריש ביצה וסומסום מעל כעבור חצי שעה מחממים תנור על 200 מעלות אופים ‏15 20 דקות עד ‏השחמה ‏בתיאבון

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת פוקצ׳ה_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים