Share with:


פרווה

אופן הכנה

מי אמר שפיתה צריכה להיות עגולה?? חחחח 😂😂😂

מתכון :
500 גרם קמח (מומלץ קמח נפלאות )
כף שמרים
2 כפות סוכר
חצי כף מלח
3 כפות שמן
1.5 כוסות מים פושרים .

אופן הכנה :
בקערה שמים שמרים סוכר וכף קמח ומים מערבבים מכסים ומחכים רבע שעה .
מוסיפים את הקמח והמלח והשמן ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים .
מתפיחים עד הכפלה .
מחלקים ל8 כדורים מכסים את הכדורים לרבע שעה .
בזמן הזה מחממים תנור בטמפרטורה הכי גבוהה
מרדדים את הכדורים
מניחים את הפיתות על מגש עם נייר אפייה מתפיחים חצי שעה אופים 220 מעלות 8 דקות עד הזהבה ..

בהצלחה 🌹🌹🌹

 

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

פיתה מלבנית ! _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים