Posted by ירדנה ג'נאח on Thursday, June 18, 2020
לאוהבי הפרג שבנינו ❤ עונג בכל ביס ❤
להצלחה חשוב להשתמש בפרג טחון טרי ולא בשקיות
לבצק
לעבד בוו גיטרה או בידיים לפי סדר החומרים :
2 ורבע כוסות קמח (כוס מדידה לשתיה חמה )
1 כפית שטוחה שמרים יבשים ,
3 כפות אבקת סוכר ,
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר
,1/3 כוס חלב וביצה
.הבצק יוצא מעט דביק זה בסדר (ניתן להיעזר במעט קמח להורדת הבצק מהמיקסר 🙂 לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה
למילוי :
להמיס בתוך סיר :
40 גרם חמאה ,
3 כפות סילאן , או דבש ,
1/2 כוס חלב,
1/3 כוס סוכר לבן או חום ולהוסיף :
2.3/4 כוסות פרג טחון וטרי לבשל כ 6-7 דקות ולהטמיע ביצה אחת במהירות..ו… 3/4 כוס צימוקים (לא חובה )
כפית תמצית וניל איכותית מוסיף המון.
להכניס למקרר לשעה של התייצבות .
לחלק את הבצק ל 2 לפתוח כל כדור ולשטח על תבנית פאי או חד פעמי
למלא במילוי ולכסות עם הבצק הנוסף .
להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד להשחמת הבצק
לצנן ולפזר אבקת סוכר.(יש סיכוי שיצאו 2 רולדות בחד פעמי אינגליש .
תהנו ותכינו עם מלא אהבה וחיוך .