❤ לקצוץ במכשיר :
1 בצל
,1 קישוא
,חצי בטטה
, 1 גזר
,1/4 צרור פטרוזיליה (אני לא הוספתי מטעמי טעמים של חברה של הבן )
להוסיף מלח פלפל שחור תבלין בהרט לקובה כ1/4 כפית
לטגן מעט ולשים במסננת .
למעטפת :
2 וחצי כוסות סולת ,
כפית שמן ,
רבע כפית מלח ,
מים חצי חם חצי קר מהברז כמה שנכנס עד לבצק נוח.
לחלק לכדורים קטנים .
לפתוח כל כדור לדק על כף היד למלא במילוי ולסגור לכדור.
לרוטב :
בתוך סיר עם רבע סיר גובה מים
מעט שמן ,
כף רסק
,3 עלי סלרי חתוך גם
,6 עלי מנגולד חתוך לגס
,3 סלק אדום קלוף
לבשל עד לריכוך הסלק .
להוסיף 3/4 מים של גובה הסיר עד לרתיחה ולהוסיף :
מלח ,
סוכר,
תרכיז רימונים או לימון
בזמן הרתיחה להכניס את הקובות עד לבישול מלא.