תקשיבו הכנתי קציצות דגים מקופסאות של טונה… מה אני אגיד לכם הסיר מדבר בעד עצמו אוהבת מאוד. מי שלא רוצה להכין רוטב יכולה רק לטגן את הקציצות ולאכול מעדן .מי שמכינה את המתכון של הקציצות דגים שלי כמו שכתבתי אין סיבה שלא תצליחבבקשה
מצרכים
חמש קופסאות של טונה
שלוש פרוסות לחם
גמבה אחת,
שמונה שיני שום ,
שתי פלפל חריף ,
עגבניה אחת
בצל גדול,
כף רסק עגבניות ,
כוס מים,
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה,.
כפית שמן
ביצה אחת
תבלינים
פלפל שחור,
מלח ,
כמון ,
פפריקה,
כורכום
אגוז מוסקט
כפית מכל דבר
או לפי הטעם
אופן ההכנה
מסננים את הטונה מהמים קוצצים פטרוזיליה כוסברה בצל שום כתוש ולהסיף את פרוסות הלחם אחרי שתבלנו במים וסחתנו מנוזלים ביצה כפית שמן תבלינים פפריקה, פלפל שחור כמון, מלח ,כורכום אגוז מוסקט כפית מכל דבר או לפי הטעם ,מערבבים טוב
מגלגלים לקציצות משטחים ביד מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה שני צדדים מנכים בצד.
מכינים רוטב, לחתוך את הגמבה לרצועת ,את הפלפל החריף ,לנקות לחתוך לשנים, לחמם שמן בסיר, להוסיף ,את הגמבה,. החריף עגבניה חתוכה גס רסק עגבניות, שום תבלינים פלפל שחור, כמון ,אבקת עוף ,מלח פפריקה ,כפית מכל דבר ולפי הטעם להוסיף כוס. מים לבשל 20 דקות לסדר את הקציצות בסיר
לבשל 10 לא יותר דקות לפזר כוסברה מעל
בתיאבון